CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, April 18, 2011

Segmen : Anda dan Gajet Kesayangan Anda


tadi gi jejalan kat bloq cik si cempaka biru nampak dia ada join segmen yg memang mnarik prhatian i...yg dibuat oleh encik hackers..so, i nak join jgk la...i nak tayang jgk apa gajet a.k.a bf kesayangan i ni...ahaks..

bf yg no 1, of course yg i paling syg....
v
v


 ~ syg giler nih, sbb klu xde bf i ni...mcm mna nk snap2 gmbr, nk call family i kt kg. and for sure benda ni boleh kalahkan mnusia yg bakal jd pakwe i..haha...gurau2..bf i ni i angkut pegi mna2 je...msuk toilet je tak...haha..kadang2 ada jgk la (kantoii....haha)


bf yg no 2 and mungkin jgk yg last

 v
 v


yg ni syg jgk...lappy ni baba belikan lps sbb dpt msuk u..syg benda ni sbb dlm ni ada sgala bgai nota kuliah dari sem 1, assignment, movie, game, lagu...hahaha..banyak2...angkut pi mna2 jgk la kalu rajin kan..haha. kalu xde benda ni memang B.O.S.A.N sangat...hahaha


sekian...assalamualaikum...


4 comments:

  1. fauzie jasmani ~ sila la selalu dtg m'gegarkan blog sy...follow la..xde org mrh...i suka lg...haha

    nurulfzz ~ i balas kunjungan u...n follow u skali..

    ReplyDelete
  2. saLam kenaLan...dr segmen Ben! huhu.. nice blog!(^_^)

    sudi2 lah lawat kiter plak ye



    http://themrizzo.blogspot.com

    ReplyDelete